Žitija Bude iz predgrađa

Uroš Šiljanović, na forumima najčešće Uross78, a kad ga banuju neko drugo ime (a znao je biti na hrvatskim forumima biti banovan zbog antisrpske mržnje) legendarni je lik. Zvali su ga i Nejaki Uki (Urke bi bilo isuviše kurčevito). Ja sam ga jednom čak nazvao Elvis - Kralj (gluposti na svim forumima). Kada je bio pogrom nad Srbima 17. marta 2004, pa onda i akcije odmazde nad džamijama u Nišu i Beogradu, Šiljke nam se silno iznervirao, pa su ga banovali na Forumu Demokratske omladine. Vratio se potpisan kao Buda iz predgrađa, pa reko kako je sramota njega da banuju, a "nacoše" da puštaju. To mi je dalo ideju da njegove bisere skupljam kao Žitija Bude iz predgrađa
Uki je inače bio jedan od četiri člana Socijaldemokratske unije (SDU). Uz njega su to bili Žare Perika Korać, neka Vjera i debeli Srđan Lukić (poznat po tome što se slikao ogrnut u albansku zastavu, pa su ga zvali Srđan Skenderbeg, što mu je mLogo smetalo). Slede pomenuta Žitija.
Pa cekaj,ako Smiljanicevi "radnici" krenu puskama na policiju i na nas koji podrzavamo reforme,normalno da treba da spasimo evroatlantske integracije Srbije.
To uopste nije OK,znam da je zivot kucka i da na kraju svi umremo,ali zar da se site toliko bazira na LAZIMA! Uross78
Samo malo hapsenja,jedan slucaj Roze Luksemburg,i da vidis kako bi se stoka opametila!Ne bi vise kocila reforme i tranziciju! Uross78, social-demokrata
Pa ne postoji vece zlo od popova iz SPC.Nadmasili su i the very Satan! Uross78 
Polozaj Albanaca od 1989.do 1999. je bio stravican i bili su izlozeni genocidu.Mogao ih je ubijati,a i ubijao ih je,bilo ko,a da za to ne odgovara. Uross78
Mislim da BiH ne sme i ne moze da povuce tuzbu,jer velikosrpska agresija na BiH mora da bude sankcionisana i pravda mora da bude zadovoljena.Jedina prepreka placanju reparacije BiH jeste postojanje Republike Mrske,uups tzv.Republike Srpske,kao genocidne tvorevine. Uross78
Albance do 1999. godine i jeste ubijao ko je hteo,i za to je bio nagradjivan,umesto da bude sankcionisan,ali se to danas desava Srbima uz punu podrsku Vojislava Kostunice i Patrijarha Donalda Duck-a,koji pozivaju tamosnje malobrojne Srbe,koji su na PRAGU ISTREBLJENJA,da ne glasaju!
Ne prdim protiv svoje zemlje,vec protiv onih koji ne shvataju realnost,i kojima najvise odgovara Srbija u srednjem veku,umesto u 21.om!
Srbi su u ovim ratovima bili koljaci i agresori,a Albanci zrtve.Albanci se,nazalost,samo svete za ono sto su 1o godina prezivljavali.Ne opravdavam ih,ali ih razumem.
Vidim da si nacionalno isfrustriran i uplasen,te necu s tobom komunicirati.
Ne,nego cu uvek prvo da osudim svoje dvoriste i pljunem po njemu.
Ne,nego da ti ne mozes da shvatis,jer imas centralizovan,srBski mozak... Objasnice ti Henry,ja nemam zivaca.
kad mi VSN idiot kaze da sam Siptar,onda mora da vredim,jer sam njihov objekat mrznje,kao i Albanci
Nisam ni ja srbomrzac,al da je Draza bio fasista bio je!Potpuno isto kao Eugen Kvaternik,Ante Pavelic i Alojzije Stepinac!
U Ukrajini ce pobediti prozapadna opcija.Ako ne milom,a onda protestima!
I ja se stidim sto sam gradjanin zemlje i pripadnik naroda koji velica nacizam i njegove izdanke!
NDH je u odnosu na Srbiju danas bozje nevino dete!
Znas kako,ako treba da istrebimo sve nacoshe i protivnike Evrope,i ako je gradjanski rat jedini nacin,onda sam za njega!Ako nema drugog nacina da se oslobodimo zlocinaca i njihovih podrzavalaca,ja sam za gradjanski rat 100%.i,just 4 the record,to je moj licni stav!
Nego kako nego nemirno da spavaju!Jednom,a to ce biti vrlo,vrlo skoro,kada ponovo dodje proevropska opcija na vlast u Srbiji,uvesce vanredno stanje,i nece biti uhapseno 10000 ljudi,vec mnooogo,mnooogo,vise!Ono sto nije uradjeno 5.oktobra,6.oktobra,i za vreme vanrednog stanja,bice uradjeno tada!A to je da ce se i Srbija i njeni gradjani osloboditi proslosti,koja se stalno vraca u vidu vas koji vecno sanjate ratove i ubijanja,i vecito legijalisticki lelemudite!E,pa legalisticki lelemudi,doci ce vam kraj,budite sigurni,kad-tad!
Ne,Srdjanne,pokusava da kaze da nemamo ni sa cim da se suocimo,i da su ratni zlocinci u stvari heroji!Uzas,ali je istinito da u nasem drustvu vecinu cine upravo takvi!
Srbija treba da bude samostalna,da bi njeni/e gradjani/ke uvideli/e da je koncept tzv.velike Srbije zlocinacki.Treba shvatiti da Kosovo i Crna Gora treba da krenu svojim putem,a isto tako ukinuti tzv.Republiku Srpsku kao entitet nastao na temeljima srpskih zlocina,da bi BiH opet bila celovita...Nezavisna Srbija,sa republikama Vojvodina,Presevska dolina i Sandzak,sa statusom drzave,kao Bavarska u Nemackoj,i da Srbija bude drzava svih njenih gradjana i gradjanki!
Sta je?Uplasio si se onoga sto ce snaci i tebe i ostale protovnike Evrope,reformi i tranzicije kad opet dodjemo na vlast!




Коментари

Популарни постови са овог блога

Уранска и хтонска божанства

Псеудопатриотизам

Logički problem indukcije