Zbog maltretiranja građana Batajnice

Poštovani,
s obzirom na ažurnost kojom Studio B radi na rešavanju problema građana pišem vam ovo, mada tek pošto su ti problemi postali neizdržljivi.
Naime, put prema Batajnici je već duže vreme na dva mesta presečen, što dovodi do velikog maltretiranja i što je nedopustivo. Batajnička petlja na obilaznici je trebalo da bude završena 28.09, dakle tu je rok prekoračen. Radovi prave velike probleme jer se veliki deo saobraćaja sa prekinutog auto-puta prema Novom Sadu prebacje na batajnički improvizavanom cestom. Osim toga, bilo je moguće da radovi na petlji sačekaju završetak radova pristupnim komuinikacijama mosta Mihajla Pupina (kako čujem da će se zvati).
Ti radovi su posebna priča. S obzirom na značaj komunikacije koja je zbog 100 m izgradnje sasvim prekinuta bilo bi razumno da se radi makar u dve smene. Ja sam video da u pet popodne nikog nema na radovima. Takođe, na osnovu gomila građevinskog materijala sumnjam da se tih 100m koristi kao stovarište za ostatak radova. To je nedopustivo! Neka puste tu komunikaciju u pogon, raskrsnica treba da ima prioritet, a posle neka završe sve ostalo.
Gradski prevoz se takođe nije prilagodio. Zbog tih 100m puta obilazi se možda jedan kilometar što je u uslovima gužvi barem 15 minuta maltretiranja (Lakat krivina i ostalo...) Linije GSP nisu ni morale (dok traju radovi) da skreću u Cara Dušana, mogle su Prvomajskom. 84 bi mogao tako direktno do poslednje stanice, pa i linije za Zemun Polje, a 706 da skreće gde je najbrže. Kroz Dušanovu ionako ide linija 17.
S obzirom da je rečeno kako najzad postoji politička volja da se prekine sa javašlukom i neorganizacijom u javnim preduzećima i upravi, molim vas da ovaj problem uzmete u obzir i u interesu javnosti o njemu obavestite...
p.s. Studio B se stvarno odazvao u roku od nekoliko sati. Možda bude prilog u ponedeljak o stanju na prilazima Zemunu. 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Уранска и хтонска божанства

Псеудопатриотизам

Logički problem indukcije